activitats i tallers

Informació

CAT | ESP | ENG

Activitat setmanal, d’octubre a juny

Activitats setmanals Curs 18-19: 32€/mes (8€ la classe)

Taller Shiatsu-ki®: Gratuït

 

Activitats Juliol 2018:

 • 1 activitat a la setmana: 28€
 • 2 activitats a la setmana: 49€
 • 3 activitats a la setmana: 70€

ACTIVITATS 

Curs 18-19

Biogimnàstica

Dimecres de 19.00 a 20.15h

Dijous de 10.00 a 11.15h

La Biogimnàstica que us proposem és una eina per a guanyar consciència del nostre cos d’una manera creativa i vital.
L’automassatge, el Qi Gong, els estiraments musculars i respiratoris, els estiraments Zen, la reeducació postural de Mézières, el reequilibri propioceptiu de la columna vertebral i la relaxació tao, formen part de la unió entre l’orient i l’occident, la base del nostre treball dia a dia.

Qi Gong

Divendres  de 10:00 a 11:15h

El Qi Gong es una pràctica energètica que permet conservar la salut, treballant sobre la energia, chi, i fent-la circular per tot el cos pels meridians principals. El significat de la paraula Qi Gong, es Qi: energia, i Gong: mètode o treball. El Qi Gong té com objectiu regular las circulació de la sang, estimular les funcions de tots els òrgans, regular les emocions i calmar la ment i l’esperit.

TALLERS I ACTIVITATS 

JULIOL 2018

Shiatsu-ki® 

Dijous 5 de juliol de 18.00 a 20.00h

L’objectiu del taller és introduir-se  a  la cultura de la salut holística. Aprendre a agafar consciència del cos, a saber tenir unes pautes bàsiques per relaxar-se en moments puntuals i el més important, a saber gaudir d’una bona estona .

Reeducació postural conscient

Del 2 al 23 de juliol ∫ Dilluns de 18:00- 19:00

És un mètode d’avaluació, diagnòstic i tractament per a les alteracions del sistema neuromuscular esquelètic.

El seu objectiu és tornar la flexibilitat muscular, recuperar la correcta alineació de les estructures, eliminar el dolor i restablir-ne la funció. Reestructuració postural amb efectes beneficiosos en el pla locomotor, orgànic, funcional i psicològic.

La reeducació postural conscient, és un mètode suau i global, amb que pot ser aplicat a qualsevol edat respectant les possibilitats de cada persona.

 

Programa

 1. Pelvis
 2. Lumbar
 3. Dorsal
 4. Cervical

TALLERS I ACTIVITATS 

JULIOL 2018

Qi Gong 

Del 3 al 24 de juliol del 2018 ∫ Dimarts de 18:00 – 19:00

 El Qi Gong es una pràctica energètica que permet conservar la salut, treballant sobre la energia, chi, i fent-la circular per tot el cos pels meridians principals.

El significat de la paraula Qi Gong, es Qi: energia, i Gong: mètode o treball.

El Qi Gong té com objectiu regular las circulació de la sang, estimular les funcions de tots els òrgans, regular les emocions i calmar la ment i l’esperit.

Meditació Taoista

Del 4 al 25 de juliol ∫ Dimecres de 18:00- 19:00

El sistema I Ching Dao és un programa de desenvolupament personal basat en els ensenyaments taoistes, utilitzant l’antic clàssic de la cultura xinesa conegut com el I Ching, com a guia de les diferents etapes de desenvolupament del canal central de la consciència individual. És un sistema de salut taoista basat amb exercicis, respiració i estats meditatius.

Com deien el antics taoista: enamorar-se dels òrgans es un viatge cap el descobriment d’un mateix, i les nostres emocions.

 

Programa

 1. Sons curatius
 2. Somriure interior
 3. Orbita microcòsmica
 4. Orbita macrocòsmica