activitats i tallers

Informació

CAT | ESP | ENG

Activitat setmanal, d’octubre a juny

Activitats setmanals: 32€/mes (8€ la classe)

Taller Shiatsu-ki® infants : 20€ (adult + nen)

Taller Shiatsu-ki® per l’estrès: 28€

ACTIVITATS 

Curs 17-18

Biogimnàstica

Dimecres de 19.00 a 20.15h

Dijous de 10.00 a 11.15h

La Biogimnàstica que us proposem és una eina per a guanyar consciència del nostre cos d’una manera creativa i vital.
L’automassatge, el Qi Gong, els estiraments musculars i respiratoris, els estiraments Zen, la reeducació postural de Mézières, el reequilibri propioceptiu de la columna vertebral i la relaxació tao, formen part de la unió entre l’orient i l’occident, la base del nostre treball dia a dia.

Qi Gong

Divendres  de 10:00 a 11:15h

El Qi Gong es una pràctica energètica que permet conservar la salut, treballant sobre la energia, chi, i fent-la circular per tot el cos pels meridians principals. El significat de la paraula Qi Gong, es Qi: energia, i Gong: mètode o treball. El Qi Gong té com objectiu regular las circulació de la sang, estimular les funcions de tots els òrgans, regular les emocions i calmar la ment i l’esperit.

TALLERS 

Curs 17-18

Shiatsu-ki® per nens

Sant Cugat: Dimarts 2 de gener de 17.00 a 19.00h

Barcelona: Dimecres 3 de gener  d’11.00 a 12.15h

L’objectiu del taller és introduir als infants a la cultura de la salut holística. Aprendre a agafar consciència del cos, a saber tenir unes pautes bàsiques per relaxar-se en moments puntuals i el més important, a saber gaudir d’una bona companyia com la dels pares.

És necessari que cada infant vagi acompanyat per un adult.

Edats recomanades de 6 a 12 anys.

Shiatsu-ki® per l’estrès

Barcelona: Dijous 4 de gener de 17:00-20:00 h

Aquest taller està pensat per aprendre canalitzar les nostres emocions.

Un pensament positiu, una ment calmada, pot ajudar en gran part a controlar les emocions, i per tant moltes de les actuals malalties que patim.

El cos humà és una unitat, qualsevol alteració emocional afecta el cor perquè és l’òrgan mestre dels cinc elements, és la casa del Shen, és la seu de les set emocions fonamentals: l’alegria, la ira, la reflexió, la tristesa, la por, la desesperació i el pànic. D’ell depèn la nostra capacitat per emocionar-nos. Si l’energia del cor està equilibrada, les emocions també ho estan. Inversament, les alteracions del cor poden afectar la resta d’òrgans. La medicina tradicional xinesa mostra clarament la relació entre les emocions adquirides i els òrgans.