activitats i tallers

Informació

CAT | ESP | ENG

Demostracions, xerrades i tallers

Activitats

Activitats setmanals: 30€/mes ( 7,50€ la classe)

ACTIVITATS 

JULIOL 2017

Biogimnàstica

Dimecres de 19.00 a 20.15h

Dijous de 10.00 a 11.15h

La Biogimnàstica que us proposem és una eina per a guanyar consciència del nostre cos d’una manera creativa i vital.
L’automassatge, el Qi Gong, els estiraments musculars i respiratoris, els estiraments Zen, la reeducació postural de Mézières, el reequilibri propioceptiu de la columna vertebral i la relaxació tao, formen part de la unió entre l’orient i l’occident, la base del nostre treball dia a dia.

Qi Gong

Dimarts  de 10.00 a 11.15h

El Qi Gong es una pràctica energètica que permet conservar la salut, treballant sobre la energia, chi, i fent-la circular per tot el cos pels meridians principals. El significat de la paraula Qi Gong, es Qi: energia, i Gong: mètode o treball. El Qi Gong té com objectiu regular las circulació de la sang, estimular les funcions de tots els òrgans, regular les emocions i calmar la ment i l’esperit.

DEMOSTRACIONS, XARLES I TALLERS

JULIOL 2017

Taller Shiatsu-ki®   

Dilluns 10 de juliol 10:30-11:45 h

Dimarts 18 de juliol 18:00-19:15 h

Obert a tot el públic- Gratuït

Reservar plaça

És l’art curatiu oriental basat en l’harmonització de l’energia a través del contacte. El shiatsu es basa amb els principis de la medicina tradicional xinesa; si reequilibrem la vitalitat energètica afavorim el nostre benestar.

Taller Flors de Bach 

Dimarts 11 de juliol

Matí: 12:00-14:00 
Tarda: 17:00-19:00

Obert a tot el públic- Gratuït

Reservar plaça

Les Flors de Bach són un conjunt d’essències naturals utilitzades per tractar diverses situacions emocionals, constitueixen un sistema terapèutic complet que empra 38 essències provinents de 36 flors, un brot (Chestnut Bud), i aigua solaritzada (Rock Water)…

Farmaciola de viatge

Dimecres 12 de juliol

Matí: 10:30-11:45 

Obert a tot el públic- Gratuït

Reservar plaça

Adopta una sèrie de recomanacions per proveir-te d’una farmaciola natural (tintures i extractes de plantes, bossetes d’infusió, etc.) que et permeti superar totes les molèsties durant les vacances, a més, no et descuidis de la il·lusió per gaudir d’un bon estiu i fer una pausa física, emocional i mental.