ACTIVITATS

CAT | ESP | ENG

Activitat setmanal:  75 minuts de durada. De setembre  a juny

Activitat setmanal:  8€ la classe (pagament mensual)

Biogimnàstica

Dimecres de 19.00 a 20.15h

Dijous de 10.00 a 11.15h

La Biogimnàstica que us proposem és una eina per a guanyar consciència del nostre cos d’una manera creativa i vital.
L’automassatge, el Qi Gong, els estiraments musculars i respiratoris, els estiraments Zen, la reeducació postural de Mézières, el reequilibri propioceptiu de la columna vertebral i la relaxació tao, formen part de la unió entre l’orient i l’occident, la base del nostre treball dia a dia.

Reeducació postural conscient

Dilluns de 18:00- 19:00 h

És un mètode d’avaluació, diagnòstic i tractament per a les alteracions del sistema neuromuscular esquelètic.

El seu objectiu és tornar la flexibilitat muscular, recuperar la correcta alineació de les estructures, eliminar el dolor i restablir-ne la funció. Reestructuració postural amb efectes beneficiosos en el pla locomotor, orgànic, funcional i psicològic.

La reeducació postural conscient, és un mètode suau i global, amb que pot ser aplicat a qualsevol edat respectant les possibilitats de cada persona.

Qi Gong

Divendres  de 10:00 a 11:15h

 El Qi Gong es una pràctica energètica que permet conservar la salut, treballant sobre la energia, chi, i fent-la circular per tot el cos pels meridians principals.

El significat de la paraula Qi Gong, es Qi: energia, i Gong: mètode o treball.

El Qi Gong té com objectiu regular las circulació de la sang, estimular les funcions de tots els òrgans, regular les emocions i calmar la ment i l’esperit.