Equip

Som un equip humà que creiem en la salut i el benestar de les persones, ens agrada el que fem i ho compartim amb bon humor.

equip_jaume

Jaume Bort Anducas

Apassionat i dedicat a l’estudi i la pràctica de la medicina oriental des de l’any 1980, la seva inquietud el va portar a formar-se a l’estranger: a Suïssa, Londres i als Estats Units; entre els seus mestres de shiatsu hi figuren W. Ohashi, Saul Goodman, S. Yamamoto i Paul Lundberg.

 

Va continuar evolucionant, va comprendre que una bona formació de shiatsu i medicina tradicional xinesa no només requeria impartir la base energètica, sinó que era molt important els coneixements tècnics de la salut, per això va apostar per introduir els seus estudis de fisioteràpia (Col. nº1641) a la formació de shiatsu, creant així el seu propi mètode Shiatsu-ki®.

 

La seva aportació al món del shiatsu, no només s’ha donat en el camp de l’ensenyament, ha creat també els Centres Shiatsu-ki®, on gràcies a la investigació i l’experiència del dia a dia, més persones poden conèixer els beneficis del shiatsu, la medicina oriental i les tècniques naturals.

 

+ info: Linkedin

equip_eulalia

Eulàlia Corbera Hosta

Professional d’imatge i so, va descobrir darrera del visor de la càmera que el què realment li atreia era l’art de l’estètica, és aleshores quan decideix formar-se com a tècnica d’imatge personal.

 

Treballant en aquest món s’endinsa a estudiar i incorporar noves tècniques naturals, com la reflexologia podal, drenatge limfàtic i cosmetologia, per poder ampliar i millorar les seves expectatives.

 

És però l’any 2000 quan, per motius personals, s’interessa per la filosofia oriental i troba en el shiatsu un complement pràctic i teòric que l’ajudarà a ampliar els diferents punts de vista estètics, principalment que l’estètica és el mirall del nostre interior.

equip_mateu

Mateu Cotaina Moreno

Durant anys treballa en el medi aquàtic des d’un enfocament de salut. Amb aquesta inquietud i motivació, comença a interessar-se pel shiatsu i la medicina tradicional xinesa, amb l’objectiu d’enriquir la seva formació i al mateix temps aportar noves idees i principis als seus programes i activitats.

 

Inicia els seus estudis a l’Institut Internacional de Shiatsu, a la seva seu de Palma de Mallorca, l’any 1995. Fins a la seva finalització, el 1999, té de professors a Carmen Palacios, Catalina García i Jaume Bort.

 

És aleshores quan comença a utilitza algunes tècniques del shiatsu a les sessions terapèutiques que imparteix en el medi aquàtic, descobrint així la metodologia Watsu (shiatsu a l’aigua) per la qual cosa creu necessari millorar i perfeccionar els seus coneixements realitzant estudis específics d’aquesta tècnica.

 

La seva dedicació exclusiva al shiatsu, com a terapeuta i professor, s’inicia al 2002. Al 2007 inaugura el centre Fontshiatsu, a Llucmajor-Mallorca, obert a la divulgació, formació i pràctica del shiatsu. En l’actualitat Fontshiatsu s’amplia inaugurant una nova seu a Palma de Mallorca.

 

+ info CV