PÍNDOLES FORMATIVES

Us  oferim petites píndoles de formació, perquè mai és tard per aprendre. Escull la que més et convingui i reserva la teva plaça.

Shiatsu-ki® facial automassatge 3h

Taller per aprendre a realitzar-se un automassatge de shiatsu-ki® facial.

“La cara és el mirall de l’ànima”,

Quan el nostre cos pateix estrès, els teixits corporals adquireixen aquesta memòria, alterant tot el trofisme tissular, creant problemes d’oxigenació i vascularització. La pell, en estar en contacte amb l’exterior permanentment protegint l’organisme està contínuament sotmesa a agressions que modifiquen la seva aparença. També els trastorns interns de l’individu es manifestaran a la pell per ser aquest un òrgan molt relacionat amb la resta de l’organisme, ja que la seva funció és l’intercanvi del medi intern i extern.

Calendari

Dia: Dijous 17 de gener del 2019

Horari: de 17:00-20:00

Preu: 28€

Reserva plaça
Makko-Ho estiraments Zen 3h

Taller per aprendre 6 exercicis bàsics d’estiraments Zen, que t’ajudarà a augmentar la vitalitat, l’energia i millorar l’estat de salut en general.

Les arts i habilitats al Japó s’han ensenyat utilitzant el proverbi “aprendre amb el cos, no amb el cap”, aquesta idea és el punt més vital en els exercicis per a la salut.

El Makko-Ho és un sistema de 6 d’exercicis d’estiraments, desenvolupat pel mestre Shizuto Masunaga. És un treball relacionat amb els 12 meridians Zen, per estimulant el flux de la seva energia (Ki ). Tot i que l’exercici és de naturalesa física, es connecta amb les funcions de cada òrgan i dels seus aspectes físics, emocionals i mentals.

Calendari

Dia. Dimarts 29 de gener del 2019

Hora: 18:00-21:00

Preu: 28€

Reserva plaça
Shiatsu-ki® introductori 12h

Oferir coneixements bàsics i pràctics per poder dur a terme un shiatsu-ki® relax. Si t’agrada experimentar, aprendre, cuidar-te i fer salut, aquest és el teu curs. Pots venir sol, amb la parella o la colla d’amics.

Programa

 1. Mètode bàsic de tractament pràctic en pronació i supinació
 2. Exercicis per desenvolupar la sensibilitat i percepció del shiatsu

Calendari

Horari Cap de setmana:

Dies: 23 i 24 de febrer del 2019

Dissabte de 9:30-14:00/15:30-19:30 Diumenge de 9:30-13:00

 

Hores: 12h

Preu: 110 €

Reserva plaça
Moxibustió 8h

La moxibustió, és una tècnica de l’antiga Medicina Xinesa molt estesa i utilitzada avui dia, que consisteix en la combustió de la planta Artemisia. La moxa s’aplica sobre els canals i punts d’acupuntura per escalfar-los i tonificar.

Programa

 1. Fonament de la moxibustió
 2. Història
 3. Tipus de moxa
 4. Principis d’aplicació
 5. Indicacions i contraindicacions.
 6. Pràctica clínica de la moxibustió

Calendari

Dia: Dimarts 5 i 12 de febrer del 2019

Hora: 10:00-14:00

Preu: 96€

Reserva plaça
Ventoses 8h

Les ventoses és un mètode terapèutic de la medicina tradicional xinesa. Es remunta a  l’antiguitat. Va ser creat pel poble treballador xinès i utilitzaven la canya de bambú.
El mètode consisteix en la col·locació de ventoses a les zones planes de l’organisme, provocant el buit, ja sigui per l’acció del foc, o per l’acció mecànica de la ventosa pneumàtica. La finalitat és augmenta la irrigació de sang, per poder extreure els excessos, i també alliberar els bloqueigs d’energia i/o sang.

Programa

 1. Tipus de ventoses
 2. Indicacions- contraindicacions
 3. Diagnòstic i preparatius abans del tractament
 4. Tractaments, pràctica.

Calendari

Dia: Dimarts 19 de febrer del 2019

Hora: 9:30-14:30

Preu: 60€

Reserva plaça
10 punts per l'estrés 3h

Aquest taller està pensat per aprendre els 10 punts imprescindibles que ens hem de treballar per poder canalitzar l’estrès i viure més relaxats.

 

Un pensament positiu, una ment calmada, pot ajudar en gran part a controlar les emocions, i per tant moltes de les actuals malalties que patim.

El cos humà és una unitat, qualsevol alteració emocional afecta el cor perquè és l’òrgan mestre dels cinc elements, és la casa del Shen, és la seu de les set emocions fonamentals: l’alegria, la ira, la reflexió, la tristesa, la por, la desesperació i el pànic. D’ell depèn la nostra capacitat per emocionar-nos. Si l’energia del cor està equilibrada, les emocions també ho estan. Inversament, les alteracions del cor poden afectar la resta d’òrgans. La medicina tradicional xinesa mostra clarament la relació entre les emocions adquirides i els òrgans.

Calendari

Dia: Dijous 14 de febrer

Hora: de 18:00-21:00

Preu: 28€

Reserva plaça